Ljudboka

Kort & gott om …

Välkommen till ljudböckernas förtrollande värld!

För en tid sen bestämde jag mig för börja blogga om mitt intresse för ljudböcker. Söndagen den 16 mars 2014 skrev jag därför bloggens första inlägg.

I början skrev jag ganska oregelbundet. Efter det, under ungefär ett års tid, publicerade jag regelbundet inlägg på måndagar. (Nästan bara.) Och numera uppdaterar jag återigen bloggen på ett ganska så oregelbundet vis.

Om namnet

Jag gillar verkligen namnet och jag hoppas naturligtvis att även du gör det. Ljudboka är nämligen inte bara namnet på denna webbplatsen utan också ett underbart ord. Ett ord jag som ljudboksfantast gillar väldigt, väldigt mycket. Att ljudboka betyder nämligen att lyssna på en ljudbok (eller flera).

Namnet är också en av många bäckar små som fick mig att faktiskt börja blogga om mitt intresse för ljudböcker. För innan jag riktigt bestämt mig för att börja blogga funderade jag lite över vad min ljudboksblogg i så fall skulle kunna tänkas ha för namn. Det krävdes dock inte mycket funderande innan jag bestämde mig för namnet Ljudboka. När jag senare märkte att ljudboka.se var ledigt registrerade jag domännamnet direkt. Och ungefär tre månader senare skrev och publicerade jag det allra första blogginlägget. Bättre sent än aldrig!

Om skaparen

Jag som skriver här heter Ola, är tjugonånting och har som du kanske redan förstått ett brinnande intresse för ljudböcker.

Om du söker efter svar på frågor, funderingar eller liknande kring Ljudboka så rekommenderar jag att du kontaktar mig via kontaktsidan, eller via mailadressen info@ljudboka.se (som du i och för sig hittar på kontaktsidan också).

Ljudbokas (ganska gamla) logotyp.

Tack för att du besöker Ljudboka.