Ljudboka

En ljudboksälskares första blogginlägg

Jag älskar ljudböcker och jag älskar Internet. Därför har jag nu, efter mycket velande och funderande bestämt mig för att skapa en blogg om ljudböcker.

Efter att ha googlat snabbt om hur man skriver ett första inlägg fick jag ett tips om att man ska skriva lite om sig själv, en presentation av bloggaren med andra ord. Men riktigt vem jag är tänker jag vänta med att berätta. Jag vill dock börja med att erkänna att jag är en väldigt velande person som grubblar mycket om saker och ting, oftast helt i onödan. Som du kanske förstår har jag alltså funderat över detta med starta en blogg om ljudböcker väldigt länge. Men idag bestämde jag mig. Idag, den 16 mars 2014 ska jag inte bara skriva utan också publicera bloggens första inlägg.

Bättre sent än aldrig.

Egentligen tänkte jag börja med hälsa dig välkommen, men de planerna har uppenbarligen gått i kras. Hursomhelst, välkommen till Ljudboka!

Här kommer du i framtiden kunna läsa om allt som på något sätt kan kopplas till ljudböcker.

Namnet på bloggen kanske låter väldigt bekant för dig som lyssnar mycket på ljudböcker. Du kanske till och med använt dig av ordet? Om du har gjort det skulle det göra mig väldigt glad! Men tyvärr skulle jag inte bli förvånad om du aldrig hört det innan. Det är nämligen ett ganska nytt och okänt ord, men det växer så det knakar. Ordet är ett verb som betyder, att lyssna på ljudböcker. Alltså är det ett ord jag, en fullfjädrad ljudboksfantast gillar väldigt mycket. Så mycket att jag ibland finner mig själv sökande efter tillfällen att använda det. Mitt sökande brukar dock vara kort, eftersom jag väldigt ofta gör det ordet betyder.

Just nu, samtidigt som jag skriver detta inlägg håller jag på att ljudboka. Men vilken ljudbok det är jag ljudbokar tänker jag inte att avslöja innan jag ljudbokat klart hela ljudboken. Jag har nämligen planerat att skriva en recension av ljudboken och publicera recensionen här på bloggen om ungefär en vecka. Jag vill dock redan nu avslöja att ljudboken är väldigt spännande! Haha, har jag ofrivilligt skapat en cliffhanger? Min mening var från början egentligen bara att jag tyckte att ljudboken förtjänade ett eget inlägg.

Sådär, nu har du nästan läst hela denna bloggens första inlägg. Jag är helt ärligt lite förvånad men framförallt väldigt tacksam över att du tagit dig tid till detta. Inlägget var kanske ganska dåligt och lite rörigt. Dock kommer det säkert att bli ännu rörigare här på bloggen. Men jag ska göra mitt bästa för skriva så begripliga och bra inlägg som möjligt. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden, övning ger färdighet har jag nämligen hört någon säga. :D

Här hade jag tänkt skriva, lämna gärna en kommentar. Men nu känns det som att be om för mycket. Därför struntar jag i det och vill istället bara tacka dig för du tagit dig tid att läsa igenom hela inlägget, tack.

Namnet Ljudboka i svart text. I bloggens första inlägget.

Publicerades 2014-03-16. Arkiverad under övrigt.