Ljudboka

Bloggen har redan fått en ny logotyp

Detta inlägget kommer, hör och häpna, inte alls handla om J.R.R Tolkiens The Hobbit som de tre senaste inläggen här på bloggen gjort. Men dock måste jag tyvärr också meddela att detta inlägget inte specifikt kommer handla om någon annan ljudbok heller. Istället kommer detta bara bli en kort liten uppdatering, kanske mest om att bloggen redan fått en ny logotyp.

För som du kanske redan märkt har bloggen fått en ny logo, logga eller logotyp – kärt barn har många namn.

Jag är själv ganska nöjd över den nya logotypen. Den är kanske inget mästerverk men enligt mig är den iallafall ett steg i rätt riktning för jag tycker att den är mycket bättre än den gamla.

Men jag vill självklart också veta vad du tycker om den nya logotypen. Tycker du att den är bättre än den gamla? Svara gärna genom att skriva en kommentar ett meddelande till detta inlägget.

Om du inte riktigt minns den gamla logotypen eller om du är en ny besökare kan du kolla in de båda logotyperna som inlägget handlar om här nedanför. Den nya är innan den gamla.

Gammal logotyp.

Den nya logotypen.

Ny logotyp.

Den gamla logotypen.

Den nya logotypen har jag gjort i bildbehandlingsprogram GIMP som är helt gratis och den förra logotypen gjorde jag i Pixlr som även det bildbehandlingsprogrammet är gratis. Om Pixlr kan jag också berätta att det grundades i Sverige under året 2008 av den svenska entreprenören Ola Sevandersson.

Avslutningsvis vill jag bara påminna dig om du väldigt gärna får skriva en kommentar till inlägget ett meddelande innehållande dina åsikter kring bloggens nya logotyp. :D

Publicerades 2014-05-03. Arkiverad under övrigt.