Ljudboka

Nya Ljudboka

Välkommen till nya Ljudboka!

Om du besökt Ljudboka.se tidigare har du säkerligen redan lagt märkte till att sajten har förändrats. Men om detta är första gången som du besöker Ljudboka och om du skulle vilja veta hur sajten har förändrats kan jag faktiskt göra mer än att berätta om det. Jag kan visa dig.

Innan jag började med förändringarna tog jag nämligen några bilder. Och den första av dem har jag infogat precis nedanför denna text.

Den gamla designen.

Bilden här ovanför togs den 18 augusti 2014 och visar hemsidan, som då fungerade ungefär som bloggsidan gör idag.

Om du idag besöker hemsidan kommer du finna något helt annat än det som du ser på bilden. För där har jag nämligen skapat något som gör att sajten äntligen lever upp till sitt namn.

En väg in till ljudböckernas förtrollande värld.

Men den är långt ifrån färdig, jag vet faktiskt inte ens om den någonsin kommer bli riktigt färdig. För planen är att alltid försöka göra sidan bättre. Därför tar jag väldigt gärna emot förslag med förbättringar som kan göras, stora som små.

Har du några förslag som kan göra sidan bättre? Tveka inte, bara skicka dem till mig direkt. Vilket du kanske enklast gör genom att använda kontaktsidan. Men självklart går det också bra att lämna dem i en kommentar till detta eller något annat inlägg. Tack på förhand! :D

Den gamla designen i en laptop.

Publicerades 2014-08-21. Arkiverad under övrigt.