Ljudboka

Ett kvittrande litet inlägg

Nu när jag skriver detta lyssnar jag inte på någon ljudbok, istället lyssnar jag på kvittrande fåglar. Kanske inte lika spännande som att lyssna på en riktigt bra ljudbok, men fågelkvitter har helt klart också sin charm.

Kvittrande sparv.

De senaste dagarna har jag dock precis som vanligt spenderat mer tid åt att lyssna på ljudböcker än att lyssna på fåglarna kvittra. Allt är i sin ordning med andra ord. :D

Ljudboken som jag lyssnat på de senaste dagarna är Den svenske Gudfadern som är skriven av Nuri Kino, inläst av Reine Brynolfsson och handlar om Milan Sevo. Nu har jag bara hunnit lyssna på ungefär halva boken men än så länge tycker jag att den är väldigt intressant. Mer än så tänker jag inte berätta om boken idag, men när jag lyssnat färdigt på hela ljudboken kommer jag skriva en liten recension av den. Tyvärr måste jag dock berätta att det troligtvis kommer ta minst två veckor innan du kommer kunna läsa den recensionen här på bloggen. Denna och de närmaste veckorna kommer jag nämligen (på gott och ont) ha extremt många järn i elden.

Efter en snabb googling hittade jag detta klippet från den 20 maj 2011 när Nuri Kino besöker Nyhetsmorgon för att prata om boken. Ett klipp som kanske kan vara intressant att se för dig som funderar på att läsa boken.

Tyvärr verkar klippet ha försvunnit från TV4.

Förresten, om du vill lyssna på ljudboken (eller någon annan ljudbok) så rekommenderar jag dig att läsa ett inlägg som jag skrev för några veckor sen men som fortfarande är minst lika aktuellt. I det inlägget berättar jag nämligen om hur du kan lyssna på ljudböcker gratis.

Avslutningsvis vill jag mest tacka dig för att du läst igenom hela detta lilla inlägget, tack. :D Men jag vill också påminna dig att komma tillbaka om ungefär två veckor ifall du vill läsa min recension av Den svenske Gudfadern.

Publicerades 2014-06-09. Arkiverad under övrigt.